Randers Fjord Camping

Pladsen er billigere end de fleste parcelhuse.

Beskrivelse

Campingpladsen er placeret i Udbyhøj Nord, hvor Randers Fjord munder ud i Kattegat. Nabo til nyetableret lystbådehavn og Udbyhøj Kabelfærge.

Campingpladsen har i 25 år været ejet og drevet af Diana og Torsten Hauch, hvor hovedvægten af gæsterne har været fastliggende campister, med lyst til fiskeri m.m.

Fjorden er et paradis for fiskeri fra båd, med gode fangstmuligheder for havørred, laks, fladfisk og sild m.m.

Ejer oplyser, at der er ca. 50 fastliggende familier, til en pris af kr. 8.500 for sommersæsonen og kr. 1.600 for vinterhalvåret.

Sælger oplyser, at der er i alt 105 enheder hvor der er 13 amp. til 2 pladser.

Legeplads med diverse legeredskaber.

Pladsen er godkendt af Green Stay.

For familien der gerne vil afprøve campinglivets glæder, er stedet til salg for et beløb der svarer så nogenlunde til prisen for et parcelhus. Kr. 2.000.000.

SERVICEFACILITETERNE

Hovedbygningen er på 316 m2 og fra 1976 men ombygget i 2004 iflg. BBR. Bygningen indeholder café med borde, stole, disk, kogeplade, ovn, grill, bøfsteger, kaffemaskine m.m. Herfra er der adgang til depotrum med køleskab og fryser. Baggang med opvaskemaskine samt vask i bord. Opholdsstue med fjernsyn og diverse møbler. Mindre område med 2 morskabsautomater tilh. 3. mand. Toilet. Depotrum. Butik med isfryser tilh. Premier Is, disk, kasseapparat, diverse hylder samt bord og 4 stole. Bagbutik med hylder. Depotrum. Privatbolig med stue og adgang til vaskerum. Mellemgang. 3 værelser. Badeværelse. Spisekøkken med opvaskemaskine, komfur og køle/fryseskab. I den nordlige ende af bygningen forefindes værksted samt garage.

Servicebygningen er på 104 m2 og bygget i 1974 men opbygget i 2001 iflg. BBR. Bygningen indeholder herreafdeling med 2 urinaler, 4 håndvaske, 2 toiletter og 1 bruser. Herreafdeling med 3 toiletter, 4 håndvaske og 1 bruser. Vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler. Depotrum. Handicaprum. Familierum. Puslerum med badekar i bord og bruser i ståhøjde. Dameafdeling med 5 toiletter, 6 håndvaske og 2 bruser. Køkken med 2 kogeplader, 4 vaske og 2 ovn. For enden af bygningen er et fiskebord til rengøring af fisk.

Containerplads samt tømningsfaciliteter for autocampere og kemisk toilet.

Hytter
3 ældre hytter indrettet med 2 køjer, sovesofa, køleskab, kaffemaskine og kogeplade. Overdækket terrasse med havemøbler.

Pladsen har en båd med motor til udlejning.

Pris kr. 2.000.000,-