[SOLGT!] Grønninghoved Strand Camping

[SOLGT!] En af østkystens perler.

Grønninghoved Strand Camping er et 4 stjernet eldorado, beliggende i en tidligere æbleplantage med panoramaudsigt til vandet, fra de fleste enheder.Beliggenheden er syd for Kolding, tæt på Skamlingsbanken samt attraktioner som Legoland, Givskud m.m.

Pladsen
Stranden, nedenfor pladsen, er meget børnevenlig. Dette er iøvrigt temaet for campingpladsen, hvor der findes et hav af aktiveter som flere legepladser, opvarmet swimmingpool med vandrutchebane, Kompagt golf, tennisbane m.m.

Campingpladsens bruttoareal gør, at pladsen kun er godkendt til 305 enheder. Derimod er der servicefaciliteter til minimum 362 enheder.

Der er ialt 5 hytter til udlejning.

Der forefindes strømstandere på hver plads. 40 af pladserne har derudover vand og afløb. Derudover der vandaftapning og pladsbelysning.

Der er etableret 9 autocamper pladser .

Midt på pladsen er et areal, med selvstændig indkørsel, indeholdende diverse skure.

Bag privatboligen er en bygning på 190 m2 fra 1986, iflg. BBR., som indeholder garage med dobbelt vippeport. Tidligere café, som ikke anvendes. Caféen har stadig en del inventar. Rum med silo til pillefyret. Rum med 2 pillefyr samt fastbrændelsesfyr foruden oliefyr (som ikke er tilkoblet). Garage samt diverse hylder. Værkssted med diverse hylder. Depotrum med hylder.

Ved indkørslen forefindes bygningen med information, butik samt opholdsareal på 1. sal. Bygningen er på 334 m2, fordelt på 2 etager og fra 1979 iflg. BBR. Indeholdende: Butik med 2 isfrysere tilh. Premier Is, 5 flaskekøler tilh. leverandører, 1 dobbelt køleskab og 1 dobbelt fryseskab, 1 flaskekøler, diverse reoler, 2 kasseapparater med stregkodescannere, 1 dankortautomat, tv tilhørende Nærkøb, 1 kagereol, bake-off ovn, SluchIce maskine samt vask i bord. Lager med diverse reoler, 1 kølerum samt 2 fryserum samt 1 isfryser tilh. Premier Is. Aktivitetsrum med bordtennis samt morskabsautomater tilh. 3. mand. Fyrrum med oliefyr. Information 2 ekspeditonsdiske med computer og CompuSoft program. 2 skriveborde med 2 skærme, diverse reoler samt overvågningsskærm foruden tv. På 1. sal er der et mindre kontor samt personalerum med udgang til overdækket terrasse. Derudover er der et depotrum og en opholdsrum samt fjernsynsstue for campisterne med separat indgang.

Servicebygning 1 er på 302 m2 og oprindeligt fra 1945 iflg. BBR., men ad flere gange forbedret og ombygget sidst i 2009. Bygningen indeholder vaskeri med 4 vaskemaskiner med sæbedoseringsautomater tilhørende leverandør, 2 tørretumbler, 1 stålvask, 1 strygebræt og strygejern. Solarium. Sauna. Fyrrum. 14 combirum med toilet og håndvask, 2 bruserum med bruser og håndvask, 4 bruserum, 2 rum med urinaler, 4 familierum med toilet, håndvask og bruser, 1 handicaprum med toilet, håndvask og bruser. Puslerum med alt i farvestrålende materiale, minitoiletter, bruser og håndvaske. Køkken med 10 dobbelte gasblus, 12 vaske i stålbord, 1 ovn samt 1 microovn. Gulvvarme i hele bygningen.

Servicebygning 2. Bygningen er fra 1986 men tilbygget i 2001 moderniseret i 2008 og på 139 m2. Indeholdende fyrrum med oliefyr. Pusleafdeling med bil som badekar, bruser i ståhøjde samt minitoilet og håndvask. Udendørs køkken med 3 stålvaske, køkken med 3 vaske i stålbord, 4 dobbelte gasblus, 1 ovn samt 1 microovn. Rum med urinal. 3 bruserum med bruser og håndvask, 4 combirum med toilet og håndvask, overdækket areal samt 4 combirum med toilet og håndvask, 2 familierum samt depotrum. Rum med udslagskumme til kemisk toilet. Gulvvarme i hele bygningen.

Servicebygning 3. Bygningen er fra 1992 og på 45 m2 iflg. BBR, moderniseret i 2007. Bygningen indeholder fiskerengøringsbord (udendørs), udslagskumme til kemisk toilet, 1 rum med urinal, 4 combirum med toilet og håndvask, 2 mini familierum med toilet, håndvask og bruser samt fyrrum. Gulvvarme i hele bygningen.

Poolområde med 8 x 18 meter opvarmet pool med 2 rutchebaner, stor vandrutchebane med nedslagsbassin og børnebassin omkranset af et flisebelagt indhegnet område med liggestole. Bygning med 2 toiletter, 1 urinal, 1 bruser samt depotrum.
Diverse:
Ferguson 35 traktor
Mulitimaskine med bl.a græsklipper m.m.
diverse håndplæneklippere
Golfvogn
Diverse værktøj
Borde og stole til ca. 200 personer.

Privaten
Privatboligen er en stråtækt bindingsværkidyl fra 1843 (stråtag fra 2001) og på ialt 172 m2 hvoraf de 112 m2 er grundarealet iflg. BBR. Indeholdende Indgang med faste skabe, vask i bord samt stik til vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med bruser og gulvvarme. Opgang til 1. sal med et opholdsareal samt stort værelse foruden soveværelse. I stuetagen er der endvidere vinkelstue med muret pejs samt udgang til overdækket terrasse. Et ekstra værelse. Køkken med keramisk kogeplade, emhætte, opvaskemaskine, ovn samt køleskab. Huset er moderniseret i perioden 1998-2001.

Pris kr. 15.000.000,-