En uønsket gæst

En uønsket gæst

corona og læge

Ligesom alle andre har campingpladsejere også deres bekymringer. Bekymringer som de nogle gange deler med resten af samfundet men også nogle der er helt deres egne.

Corona krisen.

Selvom campingpladserne ikke lovgivningsmæssigt har skulle være lukket, har krisen alligevel haft stor påvirkning i forbindelse med såvel opstarten som sæsonen i sin helhed. En del fastliggende campister har valgt at udskyde campingsæsonen.  Især den ældre generation har været meget forsigtig. Samtidig med, er det, i skrivende stund, megen usikkerhed i relation til udenlandske campisters besøg.

Heldigvis har campisterne opført sig eksemplarisk. Alle har været gode til at følge regler i relation. Pladserne rengør 3 – 4 gange dagligt. Fællesarealerne har været lukket.  Der bruges engangshandsker, håndsprit og andet så alle kan følge sig trygge ved at bruge faciliteterne. Enkelte vælger dog at benytte egne forhold.

Nu efter at vejret viser sommer er det også mange campister på de danske campingpladser. Selvfølgeligt ikke det antal der kunne have været såfremt de udenlandske også havde haft muligheden.

Det springende punkt er nu, hvornår grænserne åbnes. Stod det til de fleste campingpladsejere kunne det gerne ske i morgen.  Sådan er verden desværre ikke, der er mange forhold der skal tages med i betragtning. En åbning med stigende Corona symptomer til følge, vil være noget af det værste. Indtil videre har vi heldigvis været yderst forskånet for noget der har være ukontrollerbart.

 

/ Ikke-kategoriseret