Blog

Ligesom alle andre har campingpladsejere også deres bekymringer. Bekymringer som de nogle gange deler med resten af samfundet men også nogle der er helt deres egne.
Corona krisen.
Selvom campingpladserne ikke lovgivningsmæssigt har skulle være lukket, har krisen alligevel haft stor påvirkning i forbindelse med såvel opstarten som sæsonen i sin helhed. … Læs mere…

Kundepleje er meget vigtig.
Hvor tit har du ikke fra en kær ven eller familiemedlem modtaget en gave med den mest udsøgte indpakning. Der er forretninger der har specialiserede sig i opgaven. Indpakningen har været det hele værd uanset indholdet.

En sådan indpakning svarer til en kundepleje udover det sædvanlige. Nogle kan … Læs mere…

Når du besluttet dig for at bestille din næste ferie er det vigtigt at holde for øje, at den efterfølgende ikke kan laves om. Køber du et møbel kan du ses den inden købet. Ferien fabrikeres samtidig med at den opleves. Der er ingen fortrydelsesret. Derfor være omhyggeligt når bestillingen … Læs mere…

Som noget nyt, vil vi med passende mellemrum komme med forskellige Bloks i relation til salg af campingpladser. Bloks der vil forsøge, at tydliggøre udviklingen indenfor branchen. Indlæggene vil bl.a. tage udgangspunkt i de udfordringer og muligheder campingpladserne må forholde sig til.

Camping er ikke kun en overnatningsform, men en oplevelse. … Læs mere…