Campingmægler Hans Korsgaard Aps - Ry Mølle -  Rodelundvej 2B - 8680 Ry - CVR 33 35 55 13 - Tlf. 2022 7737 -mail@hanskorsgaard.dk

Kontaktmailto:hanskorsgaard@mail.dk?subject=Mail%20fra%20forside%20af%20sitet
LinksLinks.html
Presse
Til salghttp://data.hanskorsgaard.dk
Til forsideHans_Korsgaard.html
NyhedsbrevNyhedsbrev_Campingpladser.html
 

Campingmægler Hans Korsgaard har fundet en ny plads ved Ry Mølle.


Til sin egen virksomhed.


Efter nogle travle år på Knudhule Ferie- og kursuscenter vil Hans Korsgaard fremover koncentrere kræfterne om sin ejendomsmæglervirksomhed, hvor han gennem knap 20 år har specialiseret sig i handel med campingpladser.

Ca. Halvdelen af alle danske campingpladser er gennem disse år blevet handlet af ham.


Hans Korsgaard: ”Siden jeg var ganske ung har jeg arbejdet med noget så dyrebart som folks fritid, i mange år som ejer af Virksund Camping ved Hjarbæk Fjord, senere som ejendomsmægler med campingpladser som speciale. For omkring 15 år siden købte jeg Knudhule Ferie- og Kursuscenter, og drev de to virksomheder parallelt. Der skal arbejdes hårdt i begge brancher i disse år, og jeg koncentrerer mig i fremtiden om handel med campingpladser.

Jeg er netop flyttet ind på Ry Mølle, hvorfra mit fremtidige virke vil udgå.


Jeg glæder mig til at koncentrere indsatsen for salg af campingpladser, der er udfordret i lighed med de fleste øvrige ferie- og fritidsbrancher. Jeg har en række virkelig seriøse campingpladser i kommission – bl.a. i samarbejde med FDM”, slutter Hans Korsgaard.

Trods stadige krisesymptomer er han optimistisk for, som han siger: ”Krisen har medført hidtil ukendte lave priser, også i min branche. Der vil naturligvis være nogle fremsynede investorer, som udnytter dette, og satser på en virkelig god fortjeneste om nogle år. Det er disse mennesker, jeg søger kontakt til. Selvfølgelig vil køberne være til stede. Det er disse mennesker, som om nogle år vil have sikret sig en virkelig god fortjeneste.”


Vi er naturligvis til rådighed med yderligere information.


Koordinater:


Campingmægler Hans Korsgaard

Ry Mølle, Rodelundvej 2 B

8680 Ry

Tlf. 20 22 7737

www.hanskorsgaard.dk

mail@hanskorsgaard.dk